Cadence
%
66

Cadence

Bekijk de trailer

Kijk Cadence

Moeite met waar je nou Cadence moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

As punishment for drunken, rebellious behavior, a young white soldier is thrown into a stockade populated entirely by black inmates. But instead of falling victim to racial hatred, the soldier joins forces with his fellow prisoners and rises up against the insanely tyrannical and bigoted prison warden.

Regisseur en acteurs

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  Director

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  MSgt. Otis V. McKinney

 • Charlie Sheen portait

  Charlie Sheen

  Pfc. Franklin Fairchild Bean

 • Laurence Fishburne portait

  Laurence Fishburne

  Roosevelt Stokes

 • Blu Mankuma portait

  Blu Mankuma

  Eugene 'Spoonman' Bryce

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Edward James Webb

 • Harry Stewart portait

  Harry Stewart

  Harry 'Sweetbread' Crane

 • James Marshall portait

  James Marshall

  Cpl. Harold Lamar

 • Ramon Estevez portait

  Ramon Estevez

  Cpl. Gerald Gessner

 • Lochlyn Munro portait

  Lochlyn Munro

  Bartender

Trailers

Cadence

Zin om Cadence lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cadence te bekijken voor je op een rijtje.

Cadence downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cadence downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cadence. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cadence er ook in SD heel goed uit.

Cadence streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cadence net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cadence hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cadence helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cadence torrent

Denk je dat je om Cadence te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cadence trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cadence de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.