Cafard
%
69

Cafard

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cafard

Moeite met waar je nou Cafard moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cafard

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Oostende, 1914. Terwijl Jean Mordant de wereldtitel worstelen behaalt, wordt zijn jonge dochter Mimi belaagd door Duitse soldaten. Jean zweert dat hij het onrecht zal wreken en neemt dienst bij het prestigieuze ACM-korps, de allereerste tankdivisie ter wereld. Tegen zijn zin wordt hij meegesleurd in een reis rond de wereld. Een dramatische reis die zijn wereldbeeld voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Jan Bultheel portrait

  Jan Bultheel

  Director

 • Sebastien Dewaele portrait

  Sebastien Dewaele

  Victor

 • Dinara Drukarova portait

  Dinara Drukarova

  Jelena

 • Benoit Gob portrait

  Benoit Gob

  Eduard

 • Maarten Ketels portait

  Maarten Ketels

  Guido

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Jean Mordant

 • Julie Gayet portait

  Julie Gayet

  Yelena Dimitrieva (voice)

 • Benoît Magimel portait

  Benoît Magimel

  Jean Mordant (voice)

Trailers

Cafard

Wil je Cafard kijken? De movie van Jan Bultheel uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cafard op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cafard met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cafard downloaden

Het downloaden van Cafard is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cafard ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cafard streamen

Het streamen van Cafard heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cafard online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cafard kijkt. Ideaal!

Cafard torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cafard. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cafard trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cafard voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.