Cage
%
49

Cage

Kijk Cage

Moeite met waar je nou Cage moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A GI in Vietnam saves his buddy's life, but in the process is shot in the head. The injury results in brain damage to the point where he basically has a child's brain in a (very large) man's body. When they get out of the army the two open up a bar together, but some local gangsters make things tough for them after they refuse to take part in brutal "cage" matches where fighters battle to the point of serious injury and/or death.

Regisseur en acteurs

 • Lang Elliott portrait

  Lang Elliott

  Director

 • Lou Ferrigno portait

  Lou Ferrigno

  Billy Thomas

 • Reb Brown portait

  Reb Brown

  Scott Monroe

 • Michael Dante portait

  Michael Dante

  Tony Baccola

 • Mike Moroff portait

  Mike Moroff

  Mario

 • Al Leong portait

  Al Leong

  Tiger Joe

Cage

Benieuwd naar Cage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Cage kunt bekijken.

Cage streamen

Wil je Cage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Cage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Cage downloaden

movies als Cage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Cage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Cage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Cage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Cage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Cage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!