Calamity Jane
%
73

Calamity Jane

Nu kijken

Kijk Calamity Jane

Moeite met waar je nou Calamity Jane moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Calamity Jane

Samenvatting

Doris Day and Howard Keel fuss, feud and fall in love as Calamity Jane and Wild Bill Hickok. At first curvaceous Calamity is too durned busy fighting Indians and cracking a bullwhip to pay mind to such girlie what-alls as dresses and perfume. She soon changes her mind when Katie Brown arrives in town.

Regisseur en acteurs

 • David Butler portait

  David Butler

  Director

 • Doris Day portait

  Doris Day

  Calamity Jane

 • Howard Keel portait

  Howard Keel

  Wild Bill Hickok

 • Allyn Ann McLerie portait

  Allyn Ann McLerie

  Katie Brown

 • Philip Carey portait

  Philip Carey

  Lieutenant Danny Gilmartin

 • Dick Wesson portait

  Dick Wesson

  Francis Fryer

 • Paul Harvey portait

  Paul Harvey

  Henry Miller

 • Chubby Johnson portait

  Chubby Johnson

  Rattlesnake

 • Gale Robbins portait

  Gale Robbins

  Adelaid Adams

Calamity Jane

Calamity Jane streamen

Calamity Jane streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Calamity Jane downloaden

Zin om Calamity Jane te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Calamity Jane te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Calamity Jane torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Calamity Jane makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Calamity Jane trailer

Wil je er zeker van zijn dat Calamity Jane jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.