Home Alone
%
75

Home Alone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Alone

Moeite met waar je nou Home Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Tijdens de kerstvoorbereidingen zorgt Kevin voor zoveel onrust dat hij verbannen wordt naar de zolder. Hij valt in slaap en wordt pas wakker als zijn ouders op het vliegtuig naar Parijs zitten. Kevin heeft nu het huis helemaal voor zichzelf alleen, totdat er twee inbrekers op de deur komen kloppen.

Regisseur en acteurs

 • Chris Columbus portrait

  Chris Columbus

  director

 • Hillary Wolf portrait

  Hillary Wolf

  actor

 • Gerry Bamman portrait

  Gerry Bamman

  actor

 • Devin Ratray portrait

  Devin Ratray

  actor

 • Angela Goethals portrait

  Angela Goethals

  actor

 • Catherine O'Hara portrait

  Catherine O'Hara

  actor

 • Roberts Blossom portrait

  Roberts Blossom

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Daniel Stern portrait

  Daniel Stern

  actor

 • Joe Pesci portrait

  Joe Pesci

  actor

 • Macaulay Culkin portrait

  Macaulay Culkin

  actor

Trailers

Home Alone

Benieuwd naar Home Alone? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Home Alone kunt bekijken.

Home Alone streamen

Wil je Home Alone streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Home Alone gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Home Alone downloaden

movies als Home Alone kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Home Alone. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Home Alone. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Home Alone torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Home Alone te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Home Alone trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Home Alone je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!