Vragen/feedback

Waar zijn de prijzen op gebaseerd die malaysiadomains.com weergeeft?

Van aanbieders - ook wel bronnen genoemd - krijgt malaysiadomains.com de verschillende prijzen door. Van die van abonnementen tot en met die van DVD's. malaysiadomains.com geeft per aanbieder de laagste prijs weer als een film of serie in meerdere versies beschikbaar is.
malaysiadomains.com doet zijn uiterste best de juiste informatie weer te geven. Het kan echter voorkomen dat actieprijzen nog niet in de informatie op malaysiadomains.com zijn verwerkt of dat de prijzen om een andere reden afwijken. De prijs die een aanbieder zelf aangeeft op zijn eigen website of in een eigen app is de juiste. Aan publicatie van prijzen op malaysiadomains.com kunnen geen rechten worden ontleend.
Het kan ook zijn dat prijzen bij de aanbieder zelf lager liggen dan op malaysiadomains.com, bijvoorbeeld omdat de aanbieder werkt met partnerverkopers. malaysiadomains.com is niet aansprakelijk voor prijsafwijkingen.

Vind films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het aanbod vind je via malaysiadomains.com. Download nu de app!

Download de app: