Lethal Weapon
%
81

Lethal Weapon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lethal Weapon

Moeite met waar je nou Lethal Weapon moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lethal Weapon

Samenvatting

Een politieduo probeert elke week een nieuwe zaak op te lossen op het gebied van drugshandel en moord. De samenwerking tussen hen verloopt niet altijd zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Clayne Crawford portait

  Clayne Crawford

  Martin Riggs

 • Damon Wayans portait

  Damon Wayans

  Roger Murtaugh

 • Jordana Brewster portait

  Jordana Brewster

  Maureen “Mo” Cahill

 • Kevin Rahm portait

  Kevin Rahm

  Brooks Avery

 • Keesha Sharp portait

  Keesha Sharp

  Trish Murtaugh

 • Dante Brown portait

  Dante Brown

  Roger Murtaugh, Jr.

 • Chandler Kinney portait

  Chandler Kinney

  Riana Murtaugh

 • Johnathan Fernandez portrait

  Johnathan Fernandez

  Scorsese

Trailers

Lethal Weapon

Lethal Weapon streamen

Lethal Weapon streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Lethal Weapon downloaden

Zin om Lethal Weapon te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Lethal Weapon te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Lethal Weapon torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Lethal Weapon makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Lethal Weapon trailer

Wil je er zeker van zijn dat Lethal Weapon jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.