Poldark
%
100

Poldark

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Poldark

Moeite met waar je nou Poldark moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Poldark

Samenvatting

Ross Poldark is een soldaat uit de 18de eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. Als hij thuiskomt, is niets meer hetzelfde.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Turner portait

  Aidan Turner

  Ross Poldark

 • Eleanor Tomlinson portait

  Eleanor Tomlinson

  Demelza

 • Heida Reed portait

  Heida Reed

  Elizabeth Chenoweth

 • Kyle Soller portait

  Kyle Soller

  Francis Poldark

 • Ruby Bentall portait

  Ruby Bentall

  Verity Poldark

 • Jack Farthing portrait

  Jack Farthing

  George Warleggan

 • Luke Norris portrait

  Luke Norris

  Dwight Enys

 • Hugh Skinner portait

  Hugh Skinner

  Unwin Trevaunance

 • Gabriella Wilde portait

  Gabriella Wilde

  Caroline Penvenen

 • Henry Garrett portait

  Henry Garrett

  Captain McNeil

Trailers

Poldark

Wil je Poldark kijken? De serie van Aidan Turner uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Poldark op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Poldark met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Poldark downloaden

Het downloaden van Poldark is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Poldark ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Poldark streamen

Het streamen van Poldark heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Poldark online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Poldark kijkt. Ideaal!

Poldark torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Poldark. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Poldark trailer

Bekijk eerst even de trailer van Poldark voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.