Scandal
%
78

Scandal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scandal

Moeite met waar je nou Scandal moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scandal

Samenvatting

Olivia Pope en haar team beschermen de reputatie van belangrijke personen.

Regisseur en acteurs

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Olivia Pope

 • Darby Stanchfield portait

  Darby Stanchfield

  Abby Whelan

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  President Fitzgerald Grant

 • Bellamy Young portait

  Bellamy Young

  Mellie Grant

 • Jeff Perry portait

  Jeff Perry

  Cyrus Beene

 • Katie Lowes portait

  Katie Lowes

  Quinn Perkins

 • Scott Foley portait

  Scott Foley

  Jake Ballard

 • Joshua Malina portait

  Joshua Malina

  David Rosen

 • Guillermo Díaz portait

  Guillermo Díaz

  Huck

Trailers

Scandal

Benieuwd naar Scandal? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Scandal kunt bekijken.

Scandal streamen

Wil je Scandal streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Scandal gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Scandal downloaden

series als Scandal kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Scandal. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Scandal. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Scandal torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Scandal te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Scandal trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Scandal je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!