The Simpsons
%
88

The Simpsons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Simpsons

Moeite met waar je nou The Simpsons moet kijken? Gedoe met downloaden? malaysiadomains.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Simpsons

Samenvatting

Over de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

Regisseur en acteurs

 • Nancy Cartwright portait

  Nancy Cartwright

  Bart Simpson / Nelson Muntz / Ralph Wiggum / Todd Flanders / Kearney / Various

 • Dan Castellaneta portait

  Dan Castellaneta

  Homer Simpson / Abraham Simpson / Krusty the Klown / Barney / Willy / Sideshow Mel / Mayor Quimby / Hans Moleman / Gil / Itchy / Various

 • Julie Kavner portait

  Julie Kavner

  Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Ingrid Bouvier / Various

 • Yeardley Smith portait

  Yeardley Smith

  Lisa Simpson / Various

 • Harry Shearer portait

  Harry Shearer

  Mr. Burns / Mr. Smithers / Principal Skinner / Ned Flanders / Reverend Lovejoy / Dr. Hibbert / Various

Trailers

The Simpsons

Op zoek naar The Simpsons? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Simpsons streamen

Het streamen van series als The Simpsons heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als The Simpsons waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Simpsons dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Simpsons downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als The Simpsons te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Simpsons torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Simpsons trailer

Weet je nog niet zeker of The Simpsons jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.